Hoi Hoi ! Er is Nieuw geboren ! Al een tijdje zijn de zaadjes geplant in de grond en geven we aandacht, zorg en warmte. En nu, nu groeit hier iets moois uit :

Het eerste Gestalt-Art Festival !

Wij zijn blij en verheugd en werken met plezier aan de totstandkoming van een festival, waar verbinding, contact, ontmoeting en beeld, begrippen zijn waar wij omheen bouwen.

Het festival is geboren in de SBGA groep. Ze komt voort uit de wens zoveel mogelijk mensen Gestalt-Art te laten ervaren. Nu het festival er is en groeit en groeit, wil ze de wereld in.

Een festival om te ervaren dus. Je kunt hier voelen, proeven, luisteren, kijken en ruiken aan Gestalt-Art.

Wat brengt Gestalt-Art ?

Gestalt-Art is een prachtige weg naar een heel mens worden. Het brengt persoonlijke groei en bewustzijnsontwikkeling. Het geeft veel levendigheid in contact met jezelf en je omgeving. Gestalt-Art brengt je ook dicht bij jezelf en jouw eigen wijze. Zo ontdek je jouw eigen weg van je vrij voelen. Tijdens het Gestalt-Art Festival kan jij dat zelf ervaren.

Er is van alles te doen ! Zo zijn er onder andere workshops (link), individuele sessies en exposities; er is dans, zang, meditatie en ‘s avonds een kampvuur.
Heb je er zin in ? Meld je dan HIER aan. Je vindt daar tevens het PROGRAMMA.

Praktisch

Locatie                      Venwoude
Adres                        Vuurse Steeg 1, 3749 AN Lage Vuursche
Bereikbaarheid        Met auto en openbaar vervoer (buslijn 59 van Hilversum naar Zeist, halte voor Venwoude)
Overnachten            Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten, van gratis tot betaald, van kamperen tot tweepersoons-kamers.
Kosten                        Dagkaart: € 125,- (inclusief twee maaltijden, koffie/thee en fruit voor  zaterdag 2 juni of zondag 3 juni) Weekendkaart: € 225,-

Je kunt vergoeding aanvragen via de SBGA. Volg deze link: VERGOEDING Kijk eerst of je in aanmerking komt hiervoor. Volg deze link: HOOGTE VERGOEDING

Bij veel workshops is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Plaatsing gaat op volgorde van aanmelding. Er wordt zo veel mogelijk  rekening gehouden met jouw voorkeur voor een workshop.

Contact                      gestaltartfestival@gmail.com
Volg en Like               www.facebook.com/stichtingbevorderinggestaltart